Утеплюємо ЗСУ разом

Категорія: Новини
Дата публікаці: 07.12.2022
Утеплюємо ЗСУ разом

З настанням зими нашим воїнам із ЗСУ стало набагато складніше боротися за незалежність країни та виганяти ворога з територій України. У такі складні часи особливо важлива підтримка та допомога армії від волонтерів та простих громадян. У зв'язку з цим магазин Viskontа вирішив збільшити асортимент і додати на сайт товари необхідні для військовослужбовців.

Які товари з'являться у каталозі фабрики

Хлопці з ЗСУ багато годин проводять в окопах та складних умовах. Важливо забезпечити їх теплом та зручностями. Незабаром на сайті Viskontа  з'явиться термобілизна чоловіча для ЗСУ. Переваги цього одягу:

  • правильно гріє взимку;

  • зберігає потрібне тепло;

  • виводить зайву вологу;

  • приємне і тонке на дотик.

Термобілизна – це необхідність для кожного солдата, який служить в армії взимку.

На війні важливий не лише одяг, а й додаткові речі. У каталозі магазину будуть представлені тактичні товари: буржуйки, спальні мішки, тактичні сумки, рюкзаки, розвантаження та інше.

Головне для повноцінного відпочинку – це забезпечення умов спокійного сну. На війні солдати не мають умов, щоб можна було нормально виспатися, тому завдання волонтерів і громадян надати таку можливість хоча б частково. На сайті продаються розкладачки, які можна буде придбати та відправити на фронт.

Як зробити замовлення на сайті Viskontа

Для замовлення товарів для ЗСУ звертайтесь до менеджерів за телефоном вказаним на сайті або написати на пошту. Товари та інтернет-магазині Viskontа продаються в роздріб та оптом. Оптові покупці гарантовано одержують знижку в залежності від кількості обраних товарів. Розмір знижки скаже менеджер після оформлення замовлення. Доставка здійснюється в короткий термін, оплата здійснюється після отримання та огляду або на рахунок.